Dobrodošli na arca.com.hr!

Ovi uvjeti opisuju pravila i propise za upotrebu web stranice arca.com.hr koja se nalazi na https://www.arca.com.hr/.

Pristupom ovom web mjestu pretpostavljamo da prihvaćate ove uvjete i odredbe. Ne nastavljajte koristiti arca.com.hr ako se ne slažete sa svim uvjetima i odredbama navedenim na ovoj stranici.

Sljedeća terminologija odnosi se na ove Uvjete i odredbe, Izjavu o privatnosti i Izjava o odricanju odgovornosti i sve ugovore: “Klijent”, “Vi” i “Vaš” odnosi se na vas, osoba se prijavljuje na ovoj web stranici i u skladu je s uvjetima i odredbama tvrtke Uvjeti. “Tvrtka”, “Mi”, “Mi”, “Naši” i “Mi” odnosi se na našu tvrtku. “Stranka”, “stranke” ili “nas” odnosi se i na klijenta i na nas same. Svi se uvjeti odnose na ponudu, prihvaćanje i razmatranje plaćanja neophodne kako bi se postupak naše pomoći Klijentu proveo na najprikladniji način izričito u svrhu ispunjavanja potreba Klijenta u pogledu pružanja navedenih usluga Društva, u skladu s i podložno važećem zakonu Nizozemske. Svaka upotreba gore navedene terminologije ili drugih riječi u jednini, množini, velikim slovima i / ili on ili ona, uzimaju se kao zamjenjivi i stoga se odnose na isto.

Cookies

Upotrebljavamo upotrebu kolačića. Pristupom na arca.com.hr, prihvatili ste upotrebu kolačića u skladu s politikom privatnosti arca.com.hr.

Većina interaktivnih web-lokacija koristi kolačiće kako bismo pronašli pojedinosti korisnika za svaki posjet. Kolačići se koriste na našoj web stranici kako bi se omogućila funkcionalnost određenih područja kako bi se olakšalo osobama koje posjećuju našu web stranicu. Neki od naših partnera / oglašivača mogu također koristiti kolačiće.

Licenca

Ako nije drugačije navedeno, arca.com.hr i / ili njeni davatelji licenci posjeduju prava intelektualnog vlasništva na svim materijalima na arca.com.hr. Sva prava intelektualnog vlasništva su zadržana. Ovom pristupu možete pristupiti sa arca.com.hr radi vlastite osobne uporabe podložne ograničenjima navedenim u ovim uvjetima i odredbama.

Ne smijete:

 • Objavite materijal s arca.com.hr
 • Prodati, iznajmljivati ​​ili podlicencirati materijal s arca.com.hr
 • Reproducirajte, duplicirajte ili kopirajte materijal s arca.com.hr
 • Ponovno distribuirajte sadržaj s arca.com.hr

Ovaj će Sporazum započeti od datuma ovog Sporazuma.

Dijelovi ove web stranice pružaju korisnicima mogućnost postavljanja i razmjene mišljenja i informacija na određenim dijelovima web mjesta. arca.com.hr ne filtrira, ne uređuje, ne objavljuje niti pregledava komentare prije njihove prisutnosti na web mjestu. Komentari ne odražavaju stavove i mišljenja arca.com.hr, njegovih agenata i / ili podružnica. Komentari odražavaju stavove i mišljenja osobe koja objavljuje svoje stavove i mišljenja. U mjeri dopuštenoj važećim zakonima, arca.com.hr neće biti odgovoran za komentare ili bilo kakvu odgovornost, štetu ili troškove prouzročene i / ili pretrpljene kao posljedica bilo koje uporabe i / ili objavljivanja i / ili izgleda komentare na ovoj web stranici.

arca.com.hr zadržava pravo nadzirati sve komentare i uklanjati komentare koji se mogu smatrati neprimjerenim, uvredljivim ili uzrokovati kršenje ovih Uvjeta.

To jamčite i izjavljujete:

 • Imate pravo objavljivati ​​komentare na našoj web stranici i imate sve potrebne licence i suglasnosti za to;
 • Komentari ne utječu ni na kakva prava intelektualnog vlasništva, uključujući bez ograničenja autorska prava, patent ili zaštitni znak bilo koje treće strane;
 • Komentari ne sadrže nikakav klevetnički, klevetnički, uvredljiv, nepristojan ili na drugi način nezakonit materijal koji predstavlja upad u privatnost
 • Komentari se neće upotrebljavati za privlačenje ili promoviranje poslovnih ili prilagođenih ili prikazivanje komercijalnih aktivnosti ili nezakonitih aktivnosti.

Ovim dajete arca.com.hr neekskluzivno licencu za upotrebu, reprodukciju, uređivanje i ovlaštenje drugih za upotrebu, reprodukciju i uređivanje bilo kojeg vašeg komentara u bilo kojem obliku i u bilo kojem obliku, formatu ili mediju.

Hiperveza s našim sadržajem

Sljedeće organizacije mogu se povezati na našu web stranicu bez prethodnog pismenog odobrenja:

 • Vladine agencije;
 • Tražilice;
 • Novinske organizacije;
 • Distributeri internetskih imenika mogu se povezati s našom web stranicom na isti način kao što hipervezuju na web stranice ostalih navedenih poduzeća; i
 • Akreditirana poduzeća na cijelom sustavu, osim traženja neprofitnih organizacija, trgovačkih centara za dobrotvorne organizacije i dobrotvornih grupa za prikupljanje sredstava koja možda ne hipervezuju na našu web stranicu.

Te se organizacije mogu povezivati ​​s našom početnom stranicom, publikacijama ili drugim podacima na web mjestu sve dok veza: (a) ni na koji način nije varljiva; (b) ne podrazumijeva lažno sponzorstvo, odobravanje ili odobrenje stranke koja je povezuje i njenih proizvoda i / ili usluga; i (c) uklapa se u kontekst web lokacije stranke koja povezuje.

Možda ćemo razmotriti i odobriti druge zahtjeve za vezu od sljedećih vrsta organizacija:

 • opće poznati izvori potrošačkih i / ili poslovnih podataka;
 • web mjesta zajednice dot.com;
 • udruge ili druge grupe koje predstavljaju dobrotvorne organizacije;
 • distributeri mrežnih direktorija;
 • internetski portali;
 • računovodstvene, pravne i konzultantske tvrtke; i
 • obrazovne ustanove i trgovačka udruženja.

Odobrit ćemo zahtjeve za povezivanje od tih organizacija ako odlučimo da: (a) veza ne bi učinila da izgledamo nepovoljno prema sebi ili prema našim akreditiranim tvrtkama; (b) organizacija nema nikakvih negativnih zapisa kod nas; (c) korist koju nam je vidljivost hiperveze nadoknađuje nepostojanje arca.com.hr; i (d) veza je u kontekstu općih informacija o resursima.

Te se organizacije mogu povezati na našu početnu stranicu sve dok veza: (a) ni na koji način nije varljiva; (b) ne podrazumijeva lažno sponzorstvo, odobravanje ili odobrenje stranke koja je povezuje i njenih proizvoda ili usluga; i (c) uklapa se u kontekst web lokacije stranke koja povezuje.

Ako ste jedna od organizacija navedenih u prethodnom stavku i želite se povezati s našom web stranicom, morate nas obavijestiti slanjem e-maila na arca.com.hr. Uključite svoje ime, ime organizacije, kontaktne podatke kao i URL svoje web stranice, popis svih URL-ova s ​​kojih namjeravate povezati našu web stranicu i popis URL-ova na našoj web lokaciji na koje želite veza. Pričekajte 2-3 tjedna za odgovor.

Odobrene organizacije mogu hipervezati na našu web stranicu kako slijedi:

 • Korištenjem našeg korporativnog imena; ili
 • Upotrebom jedinstvenog lokatora resursa koji je povezan; ili
 • Upotrebom bilo kojeg drugog opisa našeg Vebsajta koji je povezan s time ima smisla unutar konteksta i formata sadržaja na web mjestu stranke koja povezuje.

Korištenje logotipa arca.com.hr ili drugih umjetničkih djela neće biti dopušteno za povezivanje ako nema licencnog ugovora o zaštitnom znaku.

iframeovima

Bez prethodnog odobrenja i pismenog odobrenja ne smijete stvarati okvire oko naših web stranica koji na bilo koji način mijenjaju vizualnu prezentaciju ili izgled naše web stranice.

Odgovornost za sadržaj

Nećemo biti odgovorni za bilo kakav sadržaj koji se pojavi na vašoj web stranici. Slažete se da ćete nas zaštititi i braniti od svih tvrdnji koje se pojavljuju na vašoj web stranici. Nijedna veza ne smije se pojaviti na bilo kojoj web stranici koja se može tumačiti kao klevetnička, opscena ili kriminalna ili koja krši, na drugi način krši ili zagovara kršenje ili drugo kršenje bilo kojih prava trećih strana.

Vaša privatnost

Molimo pročitajte Pravila o privatnosti

Rezerva prava

Pridržavamo pravo zahtijevati uklanjanje svih veza ili bilo kojih određenih veza na našoj web stranici. Prihvaćate odmah ukloniti sve veze na našu web stranicu na zahtjev. Također zadržavamo pravo izmjene ovih uvjeta i pravila u bilo kojem trenutku. Kontinuirano se povezujući s našom web stranicom, prihvaćate da se obvezujete i slijedite ove uvjete povezivanja.

Uklanjanje veza s naše web stranice

Ako pronađete bilo koju vezu na našoj web stranici koja je uvredljiva iz bilo kojeg razloga, slobodni ste u bilo kojem trenutku kontaktirati nas. Razmotrit ćemo zahtjeve za uklanjanje veza, ali nismo dužni ili ćemo na to odgovoriti izravno.

Ne osiguravamo da su podaci na ovoj web stranici točni, ne jamčimo za njihovu cjelovitost ili točnost; niti obećavamo da ćemo osigurati da web stranica ostane dostupna ili da se materijal na web mjestu ažurira.

Odricanje

U najvećoj mjeri dopuštenoj primjenjivim zakonom isključujemo sva zastupstva, jamstva i uvjete koji se odnose na našu web stranicu i upotrebu ove web stranice. Ništa u ovom odricanju odgovornosti neće:

 • ograničiti ili isključiti našu ili vašu odgovornost za smrt ili osobne ozljede;
 • ograničiti ili isključiti našu ili vašu odgovornost za prevaru ili lažno predstavljanje;
 • ograničiti bilo koju od naših ili obveza na bilo koji način koji nije dopušten važećim zakonom; ili
 • izuzmite bilo koju od naših ili obaveza koje prema važećem zakonu ne mogu biti isključene.

Ograničenja i zabrane odgovornosti postavljene u ovom Odjeljku i drugdje u ovom odricanju odgovornosti: (a) podliježu prethodnom stavku; i (b) regulirati sve obveze proizašle iz odricanja, uključujući obveze proizašle iz ugovora, odštetne odgovornosti i kršenja zakonom propisane dužnosti.

Sve dok se web stranica i informacije i usluge na web mjestu pružaju besplatno, nećemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak ili štetu bilo koje prirode.